Reis & Verblijf

Reis & Verblijf

Naar en op het eiland

Reis & verblijf

De Terschellinger Filmdagen en Rederij Doeksen zijn voor langere termijn een bijzondere samenwerking aan gegaan. Tijdens het Filmdagen weekend begint de voorpret al in Harlingen in de terminal van Rederij Doeksen. Zodra je richting de boot loopt in Harlingen word je meteen ondergedompeld in filmfestival-sferen. 

Uiteraard boek je de overtocht naar het eiland bij Rederij Doeksen. Je kunt gemakkelijk online de dienstregeling bekijkeb en je tickets boeken. Op www.rederij-doeksen.nl vind je meer informatie.De boot vertrekt vanaf Harlingen haven. Je kunt Harlingen goed bereiken met de trein via Leeuwarden. Als je uit Amsterdam komt gaat er een snelle busverbinding. Kijk voor meer informatie op www.9292ov.nl. Reizigers die met de auto komen kunnen www.harlingen.nl raadplegen voor diverse parkeermogelijkheden.

Boek je ons Filmdagen Arrangement, dan krijg je van Rederij Doeksen 20% korting op je overtocht met de veerdienst! Het Filmdagen arrangement is niet meer te boeken.

Bij de VVV Terschelling kun je terecht voor meer informatie omtrent accommodaties, informatie over het eiland, wandel- en fietskaarten en nog veel meer.